F1 időmérő

2022 RACE RESULTS - Formula 1. 1 day agoAz új formátum tavaly debütált sikerrel a Forma-1-ben idén Imolában pedig már megtartották az első sprintfutamot a másodikra pedig ezen a hétvégén a Red Bull Ringen kerül sor.


Casio Edifice Red Bull Eqw A1110rb 1aer Limited Edition Muzhskie Naruchnye Chasy Chasy Naruchnye Chasy

Ami az F1-es hétvége eddigi előzményeit illeti a harmadik gyakorlásra a Ferrari és a Red Bull is egy-egy edzéssikerrel hangolt.

. A Q1 elején Perez állt az élre Sainz pedig ezredre ugyanolyan időt futott mint a mexikói. Leclerc és a monacói átok. Pénteken az első gyakorláson Sergio Pérez a másodikon Charles Leclerc futotta meg a leggyorsabb kört.

Szabadedzés is természetesen 1225-től és lesz Boxutca magazinunk is 1340-kor. A Mercedes hétszeres világbajnoka az Osztrák Nagydíj időmérő edzésének harmadik szakaszában dobta el a Mercedest. 1 day agoA szombat a sprintfutamok napja.

A Forma-1-es Osztrák Nagydíj programja ma 1330-kor kezdődik az első szabadedzéssel késő délután 17 órától pedig következik az időmérő mely a szombati sprintfutam. F3 1030 F2 1750 M4 Sport és az F1-esek küzdelmét 1610-es felvezető műsorkezdéssel közvetítjük. A pilóta jókora ütéssel csapódott a gumifalba.

A futam vasárnap 1500-kor rajtol. Az üldözők közül mindkét alkalommal Fernando Alonso volt a leggyorsabb az Alpine-nal. 5 perccel az időmérő első felvonásának leintése előtt Vettel Csou Latifi Bottas és Schumacher állt a kiesőzónában 2 perccel a Q1 vége előtt pedig Cunoda csókolta meg a falat defektet kapott emiatt pár percre félbeszakították az edzést.

A monacói születésű és állampolgár tehát a többi F1-pilótával szemben nem kizárólag adózási okokból Monacóban élő Leclerc-t az elmúlt években kisebbfajta átok üldözi ha versenyautóba ül a szülővárosában tekintve hogy éles körülmények között még egy versenyt sem tudott befejezni. Az utolsó mért körökre az élmenők közül Verstappen ment ki először jóval korábban a többieknél hogy biztosan ne legyen problémája gyorskörének befejezésével. így ezúttal sem a megszokott kommentátorpáros közvetíti a közmédia csatornáján az F1-et.

Formula 1 F1 May 28 2022 Leclerc és Perez újrapróbálkoztak használt gumijaikon de köreik nem voltak jobbak a korábbiaknál. Miután szombaton eldőlt a valódi futam sorrendje jöhet is a finálé.


Pin On Taviranyitos Auto


ボード Mexico 757livemx のピン


Lewis Hamilton Mercedes Amg F1 W08 Mercedes Amg Lewis Hamilton Amg


Timer For Kids Kitchen Timer Digital Magnetic Back Loud Ring Stand For Cooking Ebay In 2022 Loud Alarm Clock Timer Clock Digital Timer


Hamilton Veri Bottast Es Verstappen Bahreini Nagydij Idomero Edzesen Hamilton Motorsport Lewis Hamilton


Ezert Marad Le A Haas A Jo Idomero Utan Open Wheel Racing Racing Car


Kozzeteve Itt 3 Everything What Who Is Hungarian


Hamilton Nyeri A 2020 As Magyar Nagydij Idomerojet Mercedes Car Hamilton Mercedes


Lewis Hamilton Mercedes Amg F1 W08 Mercedes Amg Lewis Hamilton Amg


Casio Edifice Efr 528rb 1a Reloj De Hombre Reloj Casio Relojes De Lujo Para Hombres


Pin On Hungary


Kalocsai Overallban A Kormany Mogott Sikerado Hirek Hungarian Embroidery Folk Fashion Style


Lewis Hamilton Wearing Kalocsai Style Overall Www Hungary Special Com Https Www Facebook Com Hungaryspecial Ref Hl Hungarian Embroidery Kalocsai Folk Fashion


Casio Edifice Efr 528rb 1a Reloj De Hombre Reloj Casio Relojes De Lujo Para Hombres


Led Vilagitast Szereltem A Taviranyitos Automba Dyson Vacuum Led Home Appliances

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1